چگونه می توان با دستگاه اسپرسو و عصای بخار یک لاته ساخت:


اکنون که هر آنچه لازم دارید را در اختیار دارید ، بیایید دستور العمل ساده لاته را مرور کنیم. در صورت نداشتن تجهیزات مناسب ، روشهای مختلفی برای ساخت لاته وجود دارد. اما ، اگر شما یک دستگاه قهوه و یک عصای بخار دارید ، آنچه در اینجا انجام می دهید:
سخت ترین قسمت این راهنما ، هنر لاته است. اگر نیازی به فانتزی بودن لاته خود ندارید ،کارتان آسان خواهید شد.


1. فنجان خود را از قبل گرم کنید


پیش گرم کردن یک مرحله کوچک است ، اما ضروری است. اگر فنجان خود را از قبل گرم نکنید ، در حالی که شیر خود را بخار می دهید و کف آن را می گیرید ، گل اسپرسو شما سرد می شود.

اکثر دستگاه های اسپرسو دارای یک فنجان گرم تر هستند. اگر دستگاهی ندارید ، فنجان خود را با آب داغ پر کنید و بگذارید برای مدت یک دقیقه بماند تا عکس اسپرسو را آماده کنید. پس از گرم شدن فنجان ، به مرحله دو بروید.

 

2. یک شات دو برابر از اسپرسو بکشید


برای هر لاته ای که می خواهید درست کنید ، یک شات اسپرسو دو برابر کنید و آن را در لیوان لاته خود بریزید. اگر عطر و طعم قهوه ضعیف تری را ترجیح می دهید ، یکبار دم کنید.

 

3. شیر  


شیر دلخواه خود را در پارچ کف قرار داده و با استفاده از عصای دستگاه خود آن را بخارپز کنید. برای شیر معمولی ، دمای مناسب 150 درجه فارنهایت است. اگر درجه حرارت بالاتر از این باشد ، ممکن است شیر ​​را بسوزاند ، این باعث کاهش شیرینی طبیعی شیر و از بین رفتن طعم آن می شود. در حالت ایده آل ، می خواهید عصا را حدود نیم اینچ زیر سطح شیر نگه دارید تا در نهایت با شیر گرم و کمی کف در قسمت بالا قرار بگیرید .

شیر بخارپز شده را درون لیوان خود بریزید. وقت خود را با این کار بگذارید و سعی کنید هیچ یک از شیرهای داغ یا اسپرسو را پاشیده یا نریزید . شما می بایست به آرامی بریزید تا شیر ابتدا جریان پیدا کند و کف آن در انتهای ریختن ایجاد شود.

در اینجا نحوه کف گیری شیر با عصای بخار وجود دارد:
هنگامی که اعتماد به نفس بیشتری پیدا کردید ، می توانید با کمی هنر لاته بازی کنید.

در حالی که فنجان خود را در یک زاویه قرار داده اید ، ابتدا با ریختن شیر خود از داخل آن را شروع کنید. همانطور که فنجان تقریباً پر است ، بگذارید آن شیر ابریشمی فقط از کوزه بیفتد و در مرکز آن ظاهر شود. 

اگر سریع آن را تحویل نگرفتید نگران نباشید. در حالی که باریستاهای متخصص هنر لاته را آسان نشان می دهند ، به زودی خواهید فهمید که تمرین زیادی لازم است. ادامه بده!

 

افکار نهایی


همانطور که می بینید ، برای ساختن یک لته زیبا در خانه ، نیازی به یک باریستای متخصص نیستید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که قهوه را دم کرده و شیر را کف کنید. 
به همین راحتی
کافه ژینو در این زمینه راهکارهای کاربردی را به شما ارائه می دهد.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو-2

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو

، ,شیر ,یک ,لاته ,اسپرسو ,فنجان ,خود را ,آن را ,فنجان خود ,را در ,هنر لاته

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جراحی های زیبایی Animals باشگاه تیراندازی شهدای هاتف اصفهان معرفی سایت تلگرامی خنگولانه که خیلی جذاب است. eshraghico divaan نوری شعر و سخن آرامش با نیلک دلツ وبلاگ خبری رز