اگر قصد افتتاح یک کافی شاپ را دارید ، اولین کاری که باید انجام دهید این است که  نوع مغازه ای را که می خواهید ایجاد کنید ، انتخاب کنید: از کافه کلاسیک گرفته تا کافی شاپ ویژه و .

هنگامی که محل را پیدا کردیم ، باید در مورد تجزیه و تحلیل مالی ، هزینه غذا ، حتی زمان استراحت و سپس برنامه کسب و کار تصمیم گیری کنیم. پس از طی این مراحل ، ما همه داده ها را برای هدف و محصولات مناسب خواهیم داشت.

بعد از آن باید دوره آموزشی مربوط به همان شاخه را بگذرانید.

امروزه آموزشگاه های زیادی در سطح شهر و کشور هستند که این دوره ها را با زمان بندی های مختلف برگذار میکنند.

در کشور های دیگر نیز به همین ترتیب است.

به عنوان مثال:آکادمی اسپرسو در فلورانس ادعا دارد دوره های آموزش کافی شاپ آن ازصبح شروع می شود و بعد از ظهر به پایان می رسد. با یک استراحت کوتاه ناهار و در طول آموزش ، مراحل دیگر دوره راه اندازی کافی شاپ را بررسی خواهد کرد: ساخت یک منو ، طرح بندی فضا، تجهیزات ، دستگاه های اسپرسو و سایر ابزارهاو سپس مدیریت محصولات ، کارمندان و مشتریان در اولین روزها و . همچنین همه موارد اجتناب از اشتباهات خطرناک و یادگیری از بهترین (و بدترین) موارد تاریخ کافی شاپ.

در ایران نیز هر آموزشگاهی روند و سرفصل خاص خودش را دارد که با توجه به شاخه انتخابی شما همان دوره را انتخاب و آموزش میبینید و مدرک مربوط به همان دوره را کسب میکنید.
کافه ژینو نیز ادعا دارد که در آکادمی خود
آموزش ۰ تا ۱۰۰ باریستا و بارتندری (کافی شاپ) در محیط کافه به صورت کاملا عملی زیر نطر اساتید دارای مدرک بین المللی با سابقه آموزش بیش از ۹۰۰ هنرجو موفق را دارد.

 

در آخر این شما هستید که انتخاب میکنید برای هر دوره چه آموزشگاه و چه اساتیدی را انتخاب کنید و این در نحوه کار شما تاثیر بسزایی دارد.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو-2

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو

، ,دوره ,شاپ ,های ,آموزش ,نیز ,کافی شاپ ,مربوط به ,شاپ در ,را دارد ,دارد که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تلاطم یک اقیانوس 313 سردار شناخت ابزارهای کاربردی رونق تولید/Production boom در حوالی یک من COVID 19 MyArticle اجاره خانه در ترکیه به سوی حقیقت شرکت فنی و مهندسی سعید