طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

از نظر من ، چیز کیک کلاسیک خامه ای ، ابریشمی و صاف است. دستور تهیه چیزکیک من کاملاً به اندازه کیک پنیر نیویورک متراکم نیست ، اما از غنای برابر برخوردار است و به همان اندازه خاص است. ضخیم است ، مخملی است و انعطاف پذیری آن را نمی توان انکار کرد.

دستور تهیه چیز کیک من خیلی ساده است - این روش پخت چیز کیک است که می تواند منجر به ترک خوردن کیک شود. بسیاری از فاکتورها مانند نشت قالب ،شکل فنر ، ترک خوردن سطح کیک ، زیر پخت ، پخت بیش از حد ، و غیره در ترک خوردن آن موثر هستند. من ترفندهای زیادی دارم که به شما کمک می کند تا کیفیت چیزکیک کلاسیک را تضمین کنید ، از جمله تعیین زمان پخت چیز کیک و همه چیزی که شما باید در مورد چیز کیک بدانید.

برای تهیه این دستور کیک پنیر فقط به چند ماده اصلی اساسی نیاز دارید.

پنیر خامه ای :

پنیر خامه ای پرچرب پایه این کیک پنیر است.در کیک پنیر هیچ رژیم غذایی مجاز نیست ، بنابراین انواع پنیر کم چربی را انتخاب نکنید!

شکر:

1 فنجان. با توجه به این که حجم دسر زیاد است ، این مقدار شکر زیاد نیست. چیزکیک بیش از حد شیرین شده دیگر به سختی طعم چیزکیک می دهد و قابل خوردن نیست. فقط با استفاده از 1 فنجان شکر در این چیزکیک به شما امکان می دهد تا شیرینی را متعادل کنید ، درست همان شیرینی که یک چیز کیک کلاسیک باید آن را بدست آورد.

خامه ترش:

1 فنجان. من به تازگی یک دستور کیک پنیر را با 1 فنجان خامه سنگین آزمایش کردم ، اما در نهایت به اصل خود می چسبم. من در مورد افزودن خامه سنگین کنجکاو شدم و آن را تست کردم و فهمیدم کیک پنیر نرمتر شد ، اما فاقد ثبات و غنی مورد نظر من بود. تقریباً خیلی خامه ای بود. خامه ترش قطعاً انتخاب درستی است.

کمی عطر و طعم:

1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل. وانیل همیشه ایده خوبی است.

تخم مرغ:

3 عدد تخم مرغ ماده نهایی این چیز کیک است. تخم کرغ ها را یکی پس از دیگری در ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه فقط ترکیب شوند.

پس از افزودن تخم مرغ ، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. این باعث وارد شدن هوا به داخل خمیر کیک پنیر می شود و در نتیجه ترک خورده و باد می کند.

و مثل همیشه ، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد خمیر چیزکیک در دمای اتاق قرار دارند تا خمیر صاف و یکدست بماند و به سرعت ترکیب شود.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو-2

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو

کیک ,، ,پنیر ,خامه ,چیزکیک ,  ,چیز کیک ,کیک پنیر ,کیک کلاسیک ,خامه ای ,ترک خوردن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

به دنیای تکنولوژی خوش آمدید. قوانین مهاجرت و اقامت در کانادا اصفهان یوزرنیوز دایان فایل وبسایت ارشادی ، گروه زبان و علوم انسانی و هنر نمونه سوالات اتاق اصناف آپدیت نود32، لایسنس نود 32 ( رایگان ) خرید شارژ ایرانسل | خرید شارژ همراه اول | خرید شارژ رایتل کسب و کار