طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

از نظر من ، چیز کیک کلاسیک خامه ای ، ابریشمی و صاف است. دستور تهیه چیزکیک من کاملاً به اندازه کیک پنیر نیویورک متراکم نیست ، اما از غنای برابر برخوردار است و به همان اندازه خاص است. ضخیم است ، مخملی است و انعطاف پذیری آن را نمی توان انکار کرد.

دستور تهیه چیز کیک من خیلی ساده است - این روش پخت چیز کیک است که می تواند منجر به ترک خوردن کیک شود. بسیاری از فاکتورها مانند نشت قالب ،شکل فنر ، ترک خوردن سطح کیک ، زیر پخت ، پخت بیش از حد ، و غیره در ترک خوردن آن موثر هستند. من ترفندهای زیادی دارم که به شما کمک می کند تا کیفیت چیزکیک کلاسیک را تضمین کنید ، از جمله تعیین زمان پخت چیز کیک و همه چیزی که شما باید در مورد چیز کیک بدانید.

برای تهیه این دستور کیک پنیر فقط به چند ماده اصلی اساسی نیاز دارید.

پنیر خامه ای :

پنیر خامه ای پرچرب پایه این کیک پنیر است.در کیک پنیر هیچ رژیم غذایی مجاز نیست ، بنابراین انواع پنیر کم چربی را انتخاب نکنید!

شکر:

1 فنجان. با توجه به این که حجم دسر زیاد است ، این مقدار شکر زیاد نیست. چیزکیک بیش از حد شیرین شده دیگر به سختی طعم چیزکیک می دهد و قابل خوردن نیست. فقط با استفاده از 1 فنجان شکر در این چیزکیک به شما امکان می دهد تا شیرینی را متعادل کنید ، درست همان شیرینی که یک چیز کیک کلاسیک باید آن را بدست آورد.

خامه ترش:

1 فنجان. من به تازگی یک دستور کیک پنیر را با 1 فنجان خامه سنگین آزمایش کردم ، اما در نهایت به اصل خود می چسبم. من در مورد افزودن خامه سنگین کنجکاو شدم و آن را تست کردم و فهمیدم کیک پنیر نرمتر شد ، اما فاقد ثبات و غنی مورد نظر من بود. تقریباً خیلی خامه ای بود. خامه ترش قطعاً انتخاب درستی است.

کمی عطر و طعم:

1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل. وانیل همیشه ایده خوبی است.

تخم مرغ:

3 عدد تخم مرغ ماده نهایی این چیز کیک است. تخم کرغ ها را یکی پس از دیگری در ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه فقط ترکیب شوند.

پس از افزودن تخم مرغ ، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. این باعث وارد شدن هوا به داخل خمیر کیک پنیر می شود و در نتیجه ترک خورده و باد می کند.

و مثل همیشه ، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد خمیر چیزکیک در دمای اتاق قرار دارند تا خمیر صاف و یکدست بماند و به سرعت ترکیب شود.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو-2

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو

کیک ,، ,پنیر ,خامه ,چیزکیک ,  ,چیز کیک ,کیک پنیر ,کیک کلاسیک ,خامه ای ,ترک خوردن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شجره نامه اولادان کربلایی قربان حبیبی ازتیره تقی عبداللهی طایفه بابادی هفت لنگ پاتوق داستان لیست نرم افزارهای کاربردی ویروس کرونا سراب وقتی ماهی سیاه کوچکی برایت مینویسد... دانلود رمان با ما از سفر خود لذت ببرید Hackable دانلود کتاب ریاضی عمومی ۱ کرایه چیان