انواع مختلف بارتندری

سبک های بارتندری:

همه بارها برابر نیستند. و بنابراین ، همه مشاغل متقاضی باراندازی یکسان نیستند. مجموعه مهارت های متفاوتی وجود دارد که بهتر از بقیه در بعضی از مراکز خرید مناسب است. متصدی بار که سریع و کارآمد است ، ممکن است بهتر عمل کند و از کار در مکان هایی با حجم زیاد که کوکتل ها را به عنوان یک علم می داند ، لذت ببرد.

 

بارفروشی با حجم بالا

 

این کار به سرعت و کارایی نیاز دارد، با هدف بیرون کشیدن سریع و زیاد نوشیدنی ها برای جلب رضایت جمعیت زیادی در کلوپ های شبانه که اغلب مکانهایی با حجم زیاد هستند. در یک کلوپ شبانه ، مراجعه کنندگان نوشیدنی ،نوشیدنی های مخلوط سفارش می دهند. انواع نوشیدنی هایی که به راحتی تهیه می شوند اما باید سریع و کارآمد ساخته شوند.

مهارت های مورد نیاز: سازمان و مدیریت زمان ، آرام

 

میکسولوژی

 

در دیگر طیف متصدی بار متقاضیان باشگاه ، میکسولوژیست ها را پیدا خواهید کرد. در حالی که این اصطلاح برای چند سال مورد پسند بود ، این یک اصلاح کنایه آمیز برای متصدیان بار است که تمرکز آنها بر ایجاد کوکتل های دست ساز است. یک میکسولوژیست فقط کوکتل های کلاسیک را مخلوط نمی کند ، بلکه به دنبال ایجاد معجوناتی غریب است که مرزهای آنچه بیشتر مهمانان بار قبلا دیده اند را برطرف می کند. میکسولوژیست برای درک واقعی مواد و خلاقیت موجودی نوشیدنی های جدید به تحقیقات و مطالعه زیادی نیاز دارد.

مهارت های مورد نیاز: دانش نوشیدنی ، خدمات مشتری ، آرام

 

بارفروشی رستوران

 

بار فروشی در رستوران نیاز به مهارت خاصی دارد که شبیه مهارت سرو باشد.

یک متصدی خدمات وظیفه مراقبت از مهمانانی را که در بار نشسته اند بر عهده خواهد داشت. این ممکن است شامل توصیه مواد غذایی ، گرفتن سفارش ، برقراری ارتباط با آشپزخانه و تهیه تنظیمات غذایی مانند بشقاب و ظروف نقره باشد. شما به دانش منوی غذا احتیاج دارید و بسته به مکانی که در آن کار می کنید ، مسئولیت سرویس شراب و نوشیدنی ها و توصیه های جفت شدن با غذا را به عهده خواهید داشت.

مهارت های مورد نیاز: دانش نوشیدنی ، خدمات مشتری ، سازماندهی و مدیریت زمان ، ارتباطات ، آرام

 

 

یک متصدی بار مسئول ساخت نوشیدنی هایی است که سرورها برای میهمانان خود در میز سفارش می دهند. این بدان معنی است که آنها به مهارت های ارتباطی خوب با همکارانشان و همچنین سرعت و کارایی برای سفارشات نوشیدنی برای یک رستوران کامل احتیاج دارند.

مهارت های مورد نیاز: دانش نوشیدنی ، خدمات مشتری ، سازماندهی و مدیریت زمان ، ارتباطات ، آرام

 

 

محله متقابل

 

کافه های کوچک محله جمعیت محلی را پر می کنند که پر از قاعده منظم است. متصدی بار خوب در بار محله بودن مانند همسایه خوب بودن است. شما باید مشتریان خود را بشناسید ، بتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید و اعتماد آنها را جلب کنید.

یک متصدی بار خوب در محله باید شخصیت نواری را که در آن کار می کنند منعکس کند و نیاز به فشار مناسب دوستانه دارد که بیشتر به عنوان یک دوست با ادب اجرا شود.

مهارت های مورد نیاز: خدمات مشتری ، ارتباطات ، آرام

 

 

متخصص بارمن

 

این یک متصدی بار است که در یک بار یا رستوران کار می کند که تمرکز خاصی دارد. آنها باید در زمینه کالاهایی که می فروشند به عنوان یک متخصص در نظر گرفته شوند و درک و قدردانی عمیقی از نوشیدنی هایی که ارائه می دهند را نشان دهند.

این متصدیان بار به عنوان راهنمایی برای مشتریان خود عمل می کنند ، به آنها کمک می کند تا انتخاب مناسبی داشته باشند.

مهارت های مورد نیاز: دانش نوشیدنی ، خدمات مشتری ، ارتباطات

 

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو-2

طرز تهیه لاته عالی با دستگاه اسپرسو

، ,های ,  ,بار ,یک ,نوشیدنی ,مهارت های ,های مورد ,متصدی بار ,مورد نیاز ,، آرام ,انواع مختلف بارتندری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سبو سبو مِی، فدای چشمت کتاب بابای دارا بابای ندار کمونه شناخت بیماری های زنان ما میتونیم برنامه های اندروید و ویندوز سبزی پاک ترخون اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو قدرت درون انواع IDEهای زبان پایتون